Bredebro
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 1. december 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 1. december 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:10  

Jordemoderen X (7:7)
Jordemoderen X (7:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Nonnatus House kæmper for at affinde sig med Nancys afsløring. Søster Julienne er på orlov, og søster Hilda nyder chancen for at vikarere og imponere med sit lederskab. Samtidig bliver søster Frances og Trixie forfærdede, da de erfarer, at boligkrisen i Poplar er ved at blive værre.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet Dansk minister spiller en hovedrolle i det vigtigste klimatopmøde i mange år, men kan klimakrisen overhovedet nå at afværges? Det spørger to danskere ministeren om. Snart spiller de danske håndboldkvinder deres første VM-kamp - hvad er guld-chancerne i år? Musikproducer Soulshock åbner nu op om at arbejde tæt med verdens allerstørste stjerner og sin egen største tragedie. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Johannes Langkilde. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN På det sociale medie X anklager Israels militær Hamas for at have brudt våbenhvilen - blandt andet ved at affyre en raket fra Gaza, som det israelske luftforsvar hævder at have skudt ned.

07:16  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

07:20  

Kontant: Siden sidst
Kontant: Siden sidst Jacob Kragelund følger op på tidligere Kontant-programmer og ser nærmere på, hvordan det er gået efter, der er faldet dom i den årelange kopistrid mellem keramiker Kasper Würtz og sundhedsguru Christian Bitz. Vi undersøger også, hvordan det er lykkedes den kulørte eventmand Peter Bindner at få 12 millioner skattekroner i tilskud til en række buskoncerter. Og hvad er der sket efter Kontants afsløring af de sorte bilsyn, hvor biler blev synet uden nogensinde at have været i synshallen? www.dr.dk/kontant

07:55  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Sencha, Munchkin og K'jess er i Flints skudlinje, og de unge søstre Laika og Fly bliver ladt alene tilbage ved familien Whiskers territorium for at være babysittere for første gang.

08:22  

Bonderøven - Slagtning
Bonderøven - Slagtning Et kort udklip - hvor Bonderøven piller og slagter en and og en gås.

08:30  

Inspector Morse: Da capo
Inspector Morse: Da capo Engelsk krimi fra 1991. (Inspector Morse: Second Time Around) Politikommissær Hillian bliver dræbt af en indbrudstyv. Hillian var ved at skrive sine erindringer, og det eneste, tyven har stjålet, er noterne til et kapitel om det uopklarede mord på en lille pige. Det tyder med andre ord på, at de to sager er forbundne, og at Morse og hans gamle rival og kollega Dawson kan opklare mordet på Hillian ved at løse den første mordsag - i andet forsøg og efter 18 år. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dawson: Kenneth Colley. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

06:15  

Deadline: COP28 - de største slagsmål
Deadline: COP28 - de største slagsmål En skæbnestund for fossile brændslers fremtid, der bør blive begyndelsen på enden for klodens faretruende temperaturstigninger. Det er forhåbningerne til COP28. Men kan dette års klimatopmøde forhindre et klimakollaps, og kan verdens lande med stærke modsatrettede interesser overhovedet nå til enighed om et kompromis? Issa Mahmoud Jeppesen undersøger de største stridspunkter under COP28.

06:40  

Deadline: Altmans altruisme
Deadline: Altmans altruisme Han blev fyret under stort postyr, men få dage efter var han tilbage i direktørstolen med en spritny bestyrelse i ryggen. Sagen om en af kunstig intelligens' mest prominente skikkelser, Sam Altman, har ikke alene skabt røre i en af verdens førende AI-virksomheder. Den har også rejst det skæbnesvangre spørgsmål: Om profit er i gang med at trumfe etik og altruistiske idealer midt i en ny digital revolution.

07:05  

Deadline: Handlede og handlende kvinder
Deadline: Handlede og handlende kvinder I 20 år har hun fulgt i hælene på kvindelige sexarbejdere - fra bordeller i Thy til gadehjørner i Nigeria - og ifølge antropolog Sine Plambech er mange kvinder klar over, hvad der venter dem: En rejse med livet som indsats og en tilværelse som sexarbejder på gaden. Og netop deri ligger den egentlige menneskelige tragedie - at livet i hjemlandet stadig opfattes som et værre alternativ. Sine Plambech er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen.

07:30  

Deadline: Slut med sorte investeringer?
Deadline: Slut med sorte investeringer? COP28 er skudt i gang, og et centralt spørgsmål hænger i luften på klimatopmødet i oliestaten Dubai: Om der skal sættes en slutdato på investeringer i udvinding af fossile brændsler. Astrid Berg spørger Socialdemokratiets klimaordfører, aktivisten og pensionskassen med flest penge i olie, gas og kul, om det går hurtigt nok med at sige stop til danske penge i den fossile sektor.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - kan godt lide pølser
Hunden Ib - kan godt lide pølser

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

06:45  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (1:24)
Ramajetternes Jul (1:24) Ramajetterne er simpelthen SÅ spændte, for lige midt i juleforberedelserne fortæller Kristian, at en meget vigtig pakke fra selveste Julemanden, er på vej til Ramasjang Lufthavn.

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (6)
Hey Duggee (6)

07:35  

Simon
Simon

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16)

08:25  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (181)
Antikkrejlerne med kendisser (181) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (180)
Antikkrejlerne med kendisser (180) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (18:25)
Antikkrejlerne XXVI (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (17:25)
Antikkrejlerne XXVI (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd"
Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd" En sommerfuglelarve snyder myrerne til at tage den med hjem til deres myrebo. Her kan den spise, vokse og forpuppe sig, så den kan blive til en sommerfugl. Men spørgsmålet er, om myrerne opdager at de er blevet snydt?

09:16  

Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk
Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk På bunden af søen, gemt mellem vandplanterne, lurer en altædende kæmpefisk. Det er en gedde og den kan blive ligeså stor, som et barn på syv år. Den er hurtig, sulten og på jagt efter fisk.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Kattekillingen fra Lolland (3)
Sød, nuttet og i fare - Kattekillingen fra Lolland (3) En kattemor er blevet kørt over. Lisa og Emilie finder dens meget lille kattekilling, der er sulten, har lopper og øjenbetændelse. De hjælper den videre til et kattehjem, hvor den får en katteplejefamilie. Det bliver Jonathans opgave at tage sig af den nye kattefamilie, men Jonathan er bange for katte. Vil Jonathan kunne redde den nuttede lille killing, og vil den få ham til at kunne lide katte?

09:30  

MikroMakkerne - Skrubtudsen
MikroMakkerne - Skrubtudsen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10)
Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10) Hr. Skæg får en gæst, der ikke kan stå stille. Den norske gymnastikpige drømmer om at kunne slappe af, men hun er besat af gymnastik. Da Hr. Skæg ser en drømmefanger, tænker han på, om man mon kan lave en gymnastikfanger?

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - C
Skæg med bogstaver - C Afsnit C. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant C, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en cykel i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med C.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Forsvundne frø og hørhøst
Frank & Kastaniegaarden - Forsvundne frø og hørhøst Selvom det regner hele tiden, tør Frank ikke vente længere med at høste sine solsikker, men kernerne er pist væk. Så går det bedre med at høste hør og tallerkenploven bliver fundet frem i brændenælderne.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kyllingejagt og grødeskæring
Frank & Kastaniegaarden - Kyllingejagt og grødeskæring Frank bruger mange timer på at lægge skrukke høns på æg, men når det lykkes, så skal kyllingerne fanges. Lervæggene på Kastaniegaarden kan ikke tåle slag og stød, så Frank tilpasser en pynteliste med damp. Og så skal der skæres grøde i bækken.

12:40  

Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Texas (3:10)
Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Texas (3:10) Sæson 9 (2018). På Texas' prærie har to cowboys slået sig ned. De ryger, de drikker, og så er de på jagt efter en hvidhalet hjort. I Finland kom den aldrig på kornet, men nu skal det være. Heldigvis er alting større i Texas, og det gælder også antallet af hvidhalede hjorte, så nu skal kokken bare være stille, og jægeren skal have sigtekornet indstillet korrekt og is i maven. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en signalkrebs i Alling Å (4:10)
Nak & Æd - en signalkrebs i Alling Å (4:10) Sæson 9 (2018). I Østjylland ligger Alling Å. Det er en å, hvor alt ikke er, som det skal være. Den er nemlig fyldt op med tusindvis af signalkrebs. En invasiv art som tager livet af de danske flodkrebs. Derfor har de to venner sat sig for at fange så mange signalkrebs som overhovedet muligt til kokkens gryder. For selvom den ikke bør være her, kan det jo godt være, at skadedyret smager godt! Men krebsen er aggressiv og har store kløer, så man have koldt vand i årerne, når man stikker fingrene i åbrinken.

13:25  

Rick Steins elskede Cornwall III (6:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (6:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick tilbringer en eftermiddag på Porthgwarra-stranden med kunstneren Hannah Woodman, hvis arbejde er inspireret af landskab i West Cornwall. Rick møder også Pip og Matt Smith og en flok på seks hundrede hjorte. Gården har tilhørt Pips families i over tre århundreder. Rick vender tilbage til sit køkken i Padstow for at lave en storslået venison wellington med noget meget fint økologisk hjortekød.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (7:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (7:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Havdisen hænger lavt over vandet, og Rick starter dagen med at lave en krydret shakshuka til morgenmad. Derefter går han ombord på færgen King Harry for at nyde en naturskøn tur over Fal-floden. Efter en rundvisning på den økologiske Soul Farm laver han en radicchio-tærte. Sammen med radioværten Petroc Trewlawny dykker de ned i den Oscar-vindende komponist sir Malcolm Arnolds værker, der var inspireret af Cornwall.

13:55  

Jul med Price og Blomsterberg (1:4)
Jul med Price og Blomsterberg (1:4) Konditor Mette Blomsterberg og madelsker James Price indtager igen historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med gryder, potter, pander - og udsigt til jul. I dag inviterer James Frankrig indenfor, når han laver Escalope fra Normandiet, med æbler og fondantkartofler - og sovs naturligvis - intet mad uden sovs. Eneste lille problem for James er, at retten er meget, meget brun og farveløs. Han synes selv, han har en idé til at give den mere farve - men er nervøs for om Mette er med på idéen... Mette inviterer blodgrapefrugter ned i små hjemmelavede kanelkræmmerhuse med flødeskum. Grapefrugterne forvandles til klar marmelade med masser af vanilje, inden James nænsomt putter dem ned i kræmmerhusene. www.dr.dk/priceogblomsterberg

14:15  

Hammerslag 2017 (6)
Hammerslag 2017 (6) Kort afstand til centrum, en kilometer lang strandpark og et sammenhængende skov- og naturareal, der er 10 gange større end Central Park i New York. Det er noget af det, som gør Amager attraktivt for københavnerne - og det er også her, der skal gættes priser i aftenens udgave af Hammerslag. Vi starter med det billigste familiehus, som redaktionen har kunnet finde i Tårnby, før turen går ind mod byen til et topmoderne rækkehus på Islands Brygge . Og så slutter vi ved Amager Strand, hvor der skal sættes pris på en bungalow med havudsigt. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2017 (5)
Hammerslag 2017 (5) "Forstadsdrømme" lyder titlen på en sang af en vis pop-duo, som voksede op i Værløse uden for København. Det er da også meget passende her, aftenens udgave af Hammerslag starter. De to mæglerhold skal nemlig først forsøge at gætte prisen på et farverigt parcelhus med plads til pool-party, før turen går videre til en energivenlig lejlighed i etagebyggeriet Bolig+ i Søborg. Til sidst præsenteres de for lidt af en perle i Herstedøster ved Albertslund, hvor der er dømt landidyl med hest i baghaven blot 15 km fra Københavns Rådhusplads. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:00  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

12:20  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

12:35  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:50  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:54  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

13:15  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:35  

Sofus II (2)
Sofus II (2) Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:55  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

14:35  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2019 - med sansefest og færdigmad
Kender Du Typen? 2019 - med sansefest og færdigmad Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kigger både på smarte billedvægge og knap så smarte underbukser i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der er vokset op i kollektiv - og nu bor på Amager, hvor hun en gang om året inviterer 100 mennesker til sansefest. Vært: Mads Steffensen.

15:00  

Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad
Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Vært: Mads Steffensen

15:40  

Fader Brown VIII (5:10)
Fader Brown VIII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mestertyven Hercule Flambeau har fået en rival, der bliver ved med at stjæle værdifulde ting for næsen af ham. Flambeau opsøger fader Brown for at få hjælp - og afslører, at hans nye konkurrent faktisk er hans egen datter, som han ikke længere har forbindelse med. Brown ser en mulighed for at redde en sjæl og lover at hjælpe med at finde hende.

16:25  

Fader Brown VIII (6:10)
Fader Brown VIII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mrs. McCarthy har heldet med sig i kirkens bingospil, med lidt hjælp fra en spåmand.

16:30  

Fader Brown VIII (7:10)
Fader Brown VIII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Sid vender tilbage til Kembleford for at bede sin gamle familie hjælpe med at redde hans nye.

17:10  

Jordemoderen XI: Julespecial (2:2)
Jordemoderen XI: Julespecial (2:2) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Nancy forbereder sig på sine sidste jordemodereksaminer. Samtidig er det alle mand på dæk, mens Nonnatus House gør sig klar til en travl jul. Hjemmet bliver fyldt med vordende mødre, hver med deres egne udfordringer.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Holmens skibe
Historiequizzen: Holmens skibe Adrian Hughes stiller spørgsmålene, når Historiequizzen sender fra den gamle krumtap for den danske flåde: Holmen i København. Her skal deltagerne quizze om admiral Nelsons skumle planer, og hvorfor fregatten Peder Skram er blevet kaldt "hippiebåden". Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe.

17:30  

Explainer - Hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm?
Explainer - Hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm? Smartphones, tablets og andre skærme bliver beskyldt for at være skadelige for børn, hvor blandt andre statsminister Mette Frederiksen har sagt, at de er farligere end trafikken. Men hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm?

17:30  

Hjælp, det er jul (1:24)
Hjælp, det er jul (1:24) Hvad gør man, når konen springer ud som julegal juleperfektionist? Når manden nægter at spille æsel til det årlige krybbespil? Og når han pludselig får en krise midt i det hele? Det står der altså ikke noget om i Alt for Damerne. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

17:35  

Explainer - Er energidrikke farlige?
Explainer - Er energidrikke farlige? Kølediskene er fyldt med farvestrålende dåser, der lover energi på alle mulige måder. Mens salget fortsat skyder i vejret, er et nyt mærke blevet populært for børn og unge; Prime, som to YouTube-stjerner står bag. Men er energidrikke decideret farlige eller bare usunde?

17:45  

VM Håndbold 2023: Rumænien - Chile, direkte
VM Håndbold 2023: Rumænien - Chile, direkte I Danmarks gruppe E mødes Rumænien og Chile for kun anden gang i historien. Seneste opgør blev spillet i 2009 og sluttede 51-17 til Rumænerne. Mon ikke Chile er opsat på at få revanche. Kommentatorer: Frederik Lindved og Lars Krogh Jeppesen

17:45  

VM Håndbold 2023: Rumænien - Chile, direkte
VM Håndbold 2023: Rumænien - Chile, direkte

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Karlas Fantalastiske Klasse - Genert
Karlas Fantalastiske Klasse - Genert Klassen har gruppearbejde om kroppen. Karla vil være sammen med Tessa, fordi hun er gennemsigtig, men Tessa er genert og har ikke lyst til at være med.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (1:24)
Sebastians Jul (1:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag er gæssene stukket af, og Sebastian knokler rundt i sneen for at fange dem, så de kan få noget mad. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens farver | Farverne forsvinder
Jagten på regnbuens farver | Farverne forsvinder Motor Mille og Hr. Skæg opdager, at regnbuen er ved at miste alle sine farver. Hvis ikke de finder dem i tide, vil Ramasjang for altid kun være sort og hvid. En skør mand fortæller dem, at løsningen findes i Kenya, og de skynder sig afsted.

17:35  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

17:50  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Per, Henriette og Susanne har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så bliver deltagerne sat på noget af en opgave, når de, ud fra nogle få skår, skal gætte hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød kyllingen Karla og de anarkistiske femlinger Allan. Og selvfølgelig klassikeren Smølferne.

19:40  

Det magiske tivoliteater (1:24)
Det magiske tivoliteater (1:24) Vikabanden truer Luka til at stjæle for dem. Han slipper fra banden og ender inde i det tivoli, hvor Kristiania Magiske Tivoliteater ligger. Dansk tale: Wilhelm Lumholt Hakesberg, Sofie Stougaard, Mille Lehfeldt, Neel Rønholt m.fl.

20:00  

Versus (6:8)
Versus (6:8) Dansk underholdning fra 2022 En globetrotter, en tremastet skonnert, en Formel 4-mekaniker og en seniorforsker er bare nogle af aftenens duellanter. Disciplinerne spænder fra skydning til geografi, når der skal konkurreres både til lands og til vands - og horisontalt såvel som vertikalt. Se blandt andet om Hjalte har en chance på klatrevæggen mod en klatrer med bind for øjnene.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Rumænien - Chile, direkte
VM Håndbold 2023: Rumænien - Chile, direkte

19:36  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

19:45  

Nul stjerner - Forlænget weekend i Albanien
Nul stjerner - Forlænget weekend i Albanien I Albanien tjekker Jan og Morten ind på et af landets mest lumre hoteller, smager på de mest eksotiske delikatesser og dykker ned i den kommunistiske fortid, hvor diktatoren Envar Hoxha regerede i over 40 år.

20:15  

Nations League: Tyskland - Danmark (k), direkte
Nations League: Tyskland - Danmark (k), direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde bruger sin "Ørkenbooster" til at stjæle en hurtigløbende gepard til sin "Ekstremfart Zoo". Jia, som er fast besluttet på at løbe hurtigere end alle andre, får Mads til at opgradere sine støvler, men hun presser dem for meget og ender i et uheld, der truer deres opgave.

18:25  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Julemand & Co.
Julemand & Co. Juleaften er lige rundt om hjørnet, men absolut INTET går efter planen. De 92.000 nisser i julemandens værksted er alle besvimet grundet en AKUT mangel på C-vitamin. Det går selvfølgelig slet, slet ikke, og Julemanden er tvunget til at klargøre kanen og flyve til Jorden for at finde en kur. Det er dog nemmere sagt end gjort, og det står hurtigt klart for Julemanden, at han bliver nødt til at finde nogle allierede på Jorden, hvis han skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om at redde julen.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Titanic
Titanic Amerikansk Oscarbelønnet romantisk drama fra 1997. I april 1912 stævner den enorme luksusliner Titanic ud på sin skæbnesvangre jomfrurejse. Ombord forelsker den 17-årige overklassepige Rose sig i den fattige, fandenivoldske Jack, der har vundet sin billet i et spil kort. Ingen af dem aner, at 'skibet der ikke kan synke' har kurs mod katastrofen. James Camerons episke drama gjorde Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til superstjerner og modtog hele 11 Oscars - deriblandt priserne for bedste film og instruktion. Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane m.fl. Instruktion: James Cameron.

DR2

21:15  

Nations League: Tyskland - Danmark (k), direkte
Nations League: Tyskland - Danmark (k), direkte

22:30  

Aids: De uhørte bånd (1:3)
Aids: De uhørte bånd (1:3) BBC-dokumentarserie fra 2023. (AIDS: The Unheard Tapes) London, 1982. En sjælden form for "kræft" blandt homoseksuelle mænd er begyndt at sprede sig. Terry Higgins er en af de første i Storbritannien, der dør på grund af den nye sygdom. Mens aktivister og læger kæmper for at finde ud af alt om den nye virus, stiger antallet af inficerede med hiv. Gennem aldrig før sendte interviews, optaget i 80'erne og 90'erne, fortælles historien om, hvordan det var at leve med den dødelige 'bøsse-pest', stigmaet og frygten.

23:25  

Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (1:2)
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (1:2) I begyndelsen af 1980erne flytter to unge til hver deres storby. I Århus finder Henning endelig det homomiljø, han har sukket efter som teenager i Vestjylland, mens Steve i København forelsker sig stormende i kokken på byens bedste bøssediskotek. Alt tegner lyst for Henning og Steve, da de for første gang hører om en mystisk sygdom, der næsten udelukkende rammer bøsser - en sygdom, der ikke kan behandles.

TVR

21:45  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:35  

Beck: Rage Room
Beck: Rage Room Svensk krimi fra 2021. En mand findes brutalt myrdet i en skov. Beck-gruppen efterforsker sagen. Josef møder sin gamle klassekammerat Cissi. Hun fortæller, at hendes far døde af et hjerteslag, efter en maskeret person tvang ham til at åbne pengeskabet i sit guldsmedeværksted. For at gøre indtryk på Cissi begynder Josef at undersøge sagen. Han får Steinar med - og snart falder de over endnu et makabert gerningssted.

02:05  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

02:50  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

02:50  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

03:35  

Rick Steins elskede Cornwall III (5:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (5:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick sejler ud ved Fals munding for at fiske efter østers, som man gjorde for 100 år siden. I et helt særligt område er motorer forbudt, og her er en af Storbritanniens hjemmehørende østersbestande. Tilbage på land laver Rick fiskesuppen cullen skink, der er perfekt efter en tur på vandet. Derefter besøger han byen Lostwithiel, der engang var en kosmopolitisk by med en vigtig international havn.

03:35  

Rick Steins elskede Cornwall III (4:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (4:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger Carn Euny, der er en af de bedst bevarede gamle ruinbyer i det sydvestlige Storbritannien. Han møder eksperten Win, som fortæller om livet under romernes besættelse for ca. 2.000 år siden. Rick tager videre til kvægmarkedet i Truro og laver en solid steak & kidney pudding. Derefter sejler han en tur i en kopi af et af de hurtigste fartøjer, der sejlede i farvandet omkring Falmouth for hundrede år siden.

DR2

00:10  

Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2)
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2) I 1980erne kommer alt i Solveig og Hennings liv til at handle om en sygdom, der ikke kan behandles. Solveig er i København med til at starte hjælpetelefonen AIDS-linjen, mens hun tager sig af sin bedste ven Nils, der ligger for døden hjemme i deres fælles lejlighed. Samtidig, i Århus, lykkes det Henning at trodse sygdommen med hjælp fra fester og gode venner - indtil han en dag i spejlet opdager en lille, violet plet på sin hud.

00:55  

Tabte illusioner
Tabte illusioner Fransk drama fra 2021. (Illusions perdues) Lucien er en ung ukendt digter i 1800-tallets Frankrig. Han ønsker at skabe sin egen skæbne og forlader familiens trykkeri i sin fødeprovins for at prøve lykken i Paris. Lucien er overladt til sig selv i den berømte by. Og den unge mand opdager hurtigt, hvad der foregår bag kulisserne i en verden, der er viet til profit og forstillelse. En menneskelig komedie, hvor alt kan købes eller sælges - litterær succes og pressen, politik og følelser og i sidste ende dig selv. Medvirkende: Benjamin Voisin, Cécile de France, Vincent Lacoste m.fl. Instruktion: Xavier Giannoli.

03:20  

Dreams by the Sea
Dreams by the Sea Ungdomsfilm fra Færøerne fra 2017. 16-årige Ester lever et sikkert men mondænt liv med sine religiøse og konservative forældre i en lille isoleret bygd på en ø på Færøerne. En dag i søndagsskolen møder hun Ragna, en pige, der netop er flyttet til den samme bygd med sin alkoholiserede mor og 8-årige lillebror. Medvirkende: Helena Heðinsdóttir, Juliett Nattestad, Ása Pálsdóttir Instruktør: Sakaris Stórá

TVR

03:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BREDEBRO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1201081345