Bredebro
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 30. juni 2022

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 30. juni 2022

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Frilandshaven (5:8)
Frilandshaven (5:8) Gule ærter og figentræer. I udekøkkenet laver Anne Hjernøe "Gule Ærter" på tre forskellige måder. Udover at dyrke grøntsager i "Gule ærter" bedet, viser Jørgen Skouboe sin samling af figentræer, som kan gro i Danmark. Sendt første gang 28.09.08

06:00  

Timian, tonic og tomater II (4:8)
Timian, tonic og tomater II (4:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er den folkekære kok Susanne Jonsson, som byder på to af sine favoritopskrifter, der begge er lette at lave.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Med livet i hænderne: Skudt i ryggen
Med livet i hænderne: Skudt i ryggen Emilie bliver sat på den ultimative prøve, da traumecentret modtager en ung mand, der er blevet skudt i ryggen. De ansatte på Riget er vant til at have en presset hverdag. Men nu er de havnet i orkanens øje.

07:50  

Cash (4:4) - Back in black
Cash (4:4) - Back in black Dansk dokumentar fra 2022. Verden er genåbnet og danskernes rejselyst vendt tilbage. Stewardessen Helle bliver genansat i "verdens bedste job". I Thailand bliver parasollerne igen slået op på strandene, og den norske rejsemilliardær Petter Stordalen erklærer, at krisen er overstået. Og mens mange drømmer om en tilbagevenden til det normale, har pandemien givet anledning til refleksioner hos beboerne i Venedig. Er de overhovedet klar til at turisterne vender tilbage? Men hvad ingen ved, er, at det værste endnu venter.

08:35  

Danske Vidundere: Stevns Klint
Danske Vidundere: Stevns Klint På den Sjællandske østkyst ligger en geologisk verdenssensation. Det er Stevns Klint, som er det andet natur-vidunder i serien Danske vidundere. Klinten er international kendt for sit særlige fiskeler - for i det fandt man løsningen på mysteriet om dinosaurernes uddøen. Værten Ann Marker finder desuden ud af, hvordan flintesten blev skabt af store krebsdyr for mange millioner år siden, og så kommer hun på en fantastisk tur ned under jorden - i Danmarks gamle koldkrigsfort. Alt sammen ved Stevns Klint. Sendt første gang 05.12.07.

08:55  

Elefanternes hemmelige liv (3:3)
Elefanternes hemmelige liv (3:3) Naturserie fra BBC fra 2009. (The Secret Life of Elephants) Regnen er endeligt kommet til Samburu, men har elefantungen Breeze overlevet tørken? Hundreder af elefanter strømmer til reservatet i yngleperioden, og det er den travleste årstid for reservatets medarbejdere. Saba Douglas-Hamilton sporer de kæmpestore hanelefanter, men selv hun holder distance til Rommel, en farlig hanelefant, der en gang har trykt en vogn flad og nær dræbt to mennesker. Uden for reservatet tyder to mistænkelige dødsfald på, at der er krybskytter på spil. Og da medarbejderne finder en elefantunge i en livsfarlig situation sætter hele teamet alt ind på at redde den og dens mors liv.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (4:6)
Hvis vægge kunne tale (4:6) Svensk reportageserie fra 2015. (Det sitter i väggarna) Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper ejerne af et flere hundrede år gammelt hus med at finde husets historie og gøre det i stand. Mange af husets oprindelige detaljer er forsvundet i tidligere istandsættelser, og det vil de nuværende ejere gerne gøre noget ved. Erika starter med at rive forskellige gipsplader ned, og forhåbentlig vil det afsløre noget af husets oprindelige stil. Christopher tager ejerne med på en spændende rejse helt tilbage til 1600-tallet, hvor huset blev bygget.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?

06:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:10  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:20  

Bamselægen - Dehydreret (12)
Bamselægen - Dehydreret (12) Lou kommer ind med sin bamse, Bamselanger, som er helt svag. Den har heller ikke tisset hele dagen. Bamselægen Sandra undersøger den ud fra metoden: se, føl og lyt. De kan blandt andet se, at dens øjne ligesom er sunket lidt ind. De kommer frem til, at Bamselanger er dehydreret. Den skal indlægges og have lagt et drop for på den måde at få noget væske ind i kroppen. For at det ikke skal gøre ondt at få lagt droppet, giver de den noget "tryllecreme" på. Tryllecremen bedøver huden, så man ikke kan mærke, at man bliver stukket.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey - Julemanden Julle
Bluey - Julemanden Julle

07:30  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (54)
Vidundervovsen Vaffel (54)

08:20  

Venner eller uvenner (1:6)
Venner eller uvenner (1:6) Oskar går i 3. klasse og drømmer om at få Minecraft på sin Ipad, så han kan blive en del af gamer-gruppen i klassen. Det er desværre ikke så nemt, og det bliver kun sværere, da en slimet, kvækkende fremmed en sen aften flytter ind på hans Ipad.

08:30  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

08:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:50  

Redningshundene (3:8)
Redningshundene (3:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Merete og redningshunden Erox er ude at søge efter en forsvunden person fra en båd. Det bringer smertelige minder frem i Meretes hukommelse. Hun ved, at en katastrofe kan indtræffe når som helst.

09:50  

Redningshundene (2:8)
Redningshundene (2:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Den lille hundehvalp Nano er flyttet hjem til Maria og Jan i Tromsø. Drømmen er, at han skal trænes til at blive redningshund. Men har han de egenskaber, som skal til?

09:50  

Redningshundene (1:8)
Redningshundene (1:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Familiefaderen Øystein er meldt savnet efter en skitur. Susanne og redningshunden Spiff rykker ud for at hjælpe til ved den krævende eftersøgningsaktion.

10:30  

Auktionshuset (8:10)
Auktionshuset (8:10) I denne uge er Jesper Bruun Rasmussen i festligt humør. Der skal sælges diamanter og smykker og der plejer at være stor interesse fra et broget publikum. Katrin, Auktionshusets, smykkeekspert har vurderet smykkerne og det er nu, at flere måneders arbejde helst skal udmønte sig i de gode hammerslag. Målet for aftenens indsats er at sælge for mellem 80-90 % af de indleverede smykker. Traditionen tro, er det ejer og herre i huset der svinger hammeren mens Katrin tager bud fra internationale kunder, der byder via telefon. Peter Kjeldgaard og hans kollega Amalie er taget til Græsted for at vurdere et dødsbo. Har kunden ret i sin formodning, har de arvet sjældne Finn Juhl møbler der kan vise sig at være mange penge værd. Og i skranken bliver der vurderet sager til danskernes store skuffelse eller glædelig overraskelse.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge II
Guld i Købstæderne - Køge II Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange klenodier, arvestykker og antikviteter, som dukker op i løbet af dagen. Eksperterne sætter bl.a. pris på en ægte diamantring - købt for en dollar. Og to malerier af den sjællandske landskabsmaler Ole Ring. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper bl.a. om en usædvanlig lampe, der nær var endt i skraldespanden. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager en tur rundt i byen for at kigge nærmere på byens seværdigheder. Bl.a. ror hun en tur på Køge Å, der fik afgørende betydning for byen, indtil fragtskibene blev for store og måtte søge andre veje ind til de handlende.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge
Guld i Købstæderne - Køge Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I det første af i alt ti programmer besøger vi Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på en lampe designet af Arne Jacobsen, og de får tårerne frem i øjnene hos ejeren af to Brendekilde-malerier. Når tingene er blevet vurderet, får tre professionelle opkøbere muligheden for at byde på genstandene. De kæmper indbyrdes om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Opkøberne byder bl.a. på en bronzefigur af Kai Nielsen, som ejeren til det sidste er i tvivl om, hvorvidt hun vil skille sig af med. Programmets vært, Cecilie Nielsen, springer også på cyklen for at finde nogle af de gode historier i byen. Hun kommer bl.a. forbi landets ældst daterede bindingsværkshus.

DR2

09:30  

Rejsen til verdens navle (4:5)
Rejsen til verdens navle (4:5) Rejseserie fra 2000 Tuamoto-atollernes blå laguner. Kursen er sat mod Bounty-mytteristernes ø Pitcairn. Derefter er næste stop Tuamoto-atollernes blå laguner, hvor der fridykkes og harpuneres fisk som tilberedes på stranden i bedste Robinson Crusoe-stil. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV. Sendt første gang 30.01.2000

10:30  

Sexobjekt (4:4) - Fra nøgenmodel til rødstrømpe
Sexobjekt (4:4) - Fra nøgenmodel til rødstrømpe Som 15-årig optræder Pia Fris Laneth nøgen i Ugens Rapport - med sine forældres velsignelse. Til gengæld rakte frisindet ikke så langt, da hun startede på universitet.

11:00  

Taxa (13:56)
Taxa (13:56) Dansk dramaserie fra 1998. Finn bliver opsøgt af politiet i forbindelse med den døde fyr fra rocker-opgøret - de lover ham og hans familie beskyttelse, hvis han afgiver forklaring. Men Esben og Gekko er hurtigere - pludselig sidder de igen i hans vogn, med et oversavet jagtgevær. Mens René opsøger og udfordrer den mand, der blankede hans far af, lukker Claus sig ind i Lottes lejlighed, mens hun er i bad. Og så er det nu, alle skal aflevere regnskab til hyrevognsnævnet - Mehos er en stak løse sedler i en plastikpose. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ole Meyer, Evald Larsen, Claus Bue, Kjeld Nørgaard, Søren Spanning, Laura Christensen, Hans Henrik Clemensen, Henrik Larsen, Mads Christensen, Peter Bork, Troels Walter og Niels-Erik Larsen. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Uegnet for mindre børn.

11:40  

Taxa (14:56)
Taxa (14:56) Dansk dramaserie fra 1998. Finn overlevede det barske møde med Esben og Gekko - men dermed er hans mareridt langt fra slut. Mens René endelig sidder ansigt til ansigt med den mand, der er målet for hans hævntrang, får Stine besøg, da hun er alene i radiorummet sent om aftenen. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ole Meyer, Baard Owe, Claus Bue, Kjeld Nørgaard, Hans Henrik Clemensen, Ann Eleonora Jørgensen, Søren Spanning, Jan Elle og Fash Shodeinde. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:05  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

10:15  

Kika og Bob (4)
Kika og Bob (4) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:30  

Pyjamasheltene II (38)
Pyjamasheltene II (38)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt, at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikek måtte. Hvad mon der er galt?

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder
Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder Brønden på Kastaniegården er løbet tør for vand, så nu skal laves en ny boring gennem kalk og stenlag ned i undergrunden. Opbygningen af afløseren for den gamle stald med flotte stik og forbandt tager stadig tid, men ikke mere end at hønsehusets meget trængende vindskeder kan få en gang linolimaling.

12:15  

Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild
Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild Det ligner suppe med rugmel, der bliver kogt over åben ild, men i virkeligheden laver familien på Kastaniegården rød maling til hønsehuset. Den finske stammebåd er endelig kommet i vandet, og Frank finder den perfekte måde at ro den på. Til gengæld er det ikke gået helt godt med kastanierne fra kastanietræet på gårdspladsen. Kun to brugbare spisekastanier er det blevet til, men det er bare en forsmag på, hvor god den næste høst bliver, mener Frank.

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med blomsterbørn og brun sytråd
Kender Du Typen? 2019 - Med blomsterbørn og brun sytråd Kan livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har købt hus sammen med sin kæreste - og deres fælles veninde? Kan en pige hedde John? Og hvordan kan man blive rørt ved synet af en kasse med brun sytråd? Kig med i Kender Du Typen? og bliv klogere på en af typerne, der bor på Frederiksberg. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:20  

Japans vilde natur (1:3)
Japans vilde natur (1:3) Dokumentar fra BBC fra 2015. (Wild Japan) Japans natur spænder bredt. Fra vildmarken i det iskolde nord til de sydlige subtropiske øer, der er hjem for aber og bjørne. På Japans største ø Honshu bor 100 millioner mennesker og nogle af de mest fantastiske dyr. Her møder vi aber, der bader i en naturskabt jacuzzi og kravebjørnen, der vender hver en sten på sin vej i jagten på myrer.

13:10  

Japans vilde natur (2:3)
Japans vilde natur (2:3) Dokumentar fra BBC fra 2015. (Wild Japan) Japans natur spænder bredt. Fra vildmarken i det iskolde nord til de sydlige subtropiske øer. På den isolerede ø Yakushima ser vi aber, der leger på ryggen af hjorte i en natur, der er glemt af resten af verden. Et andet sted i landet viser vulkanen Sakurajima tænder. Det har den gjort i de sidste 60 år. Indbyggerne i området bærer derfor en slags cykelhjelme, når de bevæger sig udenfor, så de ikke bliver ramt af de sten, som vulkanen af og til kaster op.

14:00  

Den klassiske musikquiz (5:8)
Den klassiske musikquiz (5:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Rie Koch, Isabella Hübener og brødrene Magnus Koch Jensen og Victor Koch Jensen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Kan man spille orkestermusik på slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

12:15  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:35  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

14:15  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Lejrtur og rumvæsner + Verdens bedste skov

DR1

15:30  

Hercule Poirot: Døden i skyerne
Hercule Poirot: Døden i skyerne Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Ombord på middagsflyet fra Paris til London bliver der begået et udspekuleret mord. Poirot er blandt flyets passagerer - men uheldigvis sover han, da mordet bliver begået. Så det bliver et spørgsmål om ære for den lille detektiv at opklare mordet.

17:15  

Lykkeland II (1:8)
Lykkeland II (1:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Alarmen går på olieboreplatformen Bravo og Rein befinder sig pludselig i centrum af begivenhederne. Anna får nej til sin jobansøgning og er ked af det. Torill lancerer en ukristelig plan. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:00  

Fremtidens Drømmeboliger i Norden: Mit lokalt inspirerede nybyggeri (4:4)
Fremtidens Drømmeboliger i Norden: Mit lokalt inspirerede nybyggeri (4:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser Norden rundt for at besøge banebrydende og personlige hjem, der løser nogle af fremtidens udfordringer og inspirerer til nye måder at bo på. Dette program handler arkitekter og boligejere, der finder identitet og værdi i det lokale. De svenske Skälsö arkitekter har skabt en sømløs forening mellem landskab, historie og ny arkitektur i et gammelt militærområde på Gotland. En villa i Sydfinland fortolker og hylder byens historiske villatradition - og et svensk familiehus skulle have været inspireret af en båd, indtil arkitektens forfædre fik en betydelig indflydelse på projektet.

15:30  

Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design"
Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design" Et godt hjem er en smuk løsning på dagligdagens funktionskrav - sådan tænker en af Danmarks allerstørste arkitekter Knud Holscher - I Holte nord for København førte Knud sine tanker ud i praksis, da han helt tilbage i 1972 tegnede et hjem til sin familie - Dette hus, der ligger op til Rude Skov, er klassisk moderne, rationelt og optimistisk, stilrent og gæstfrit, praktisk og storslået. Sendt første gang 24.11.11

15:30  

Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8)
Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8) Himlen over København. Eva Harlou besøger arkitekt Nils Holscher og hans familie i deres ultramoderne lille glashus i en af Københavns gamle gader. Huset blev verdensberømt, da Oprah Winfrey viste det i sit talkshow. Huset er bygget perfekt som et fly, det er en udsigtsmaskine til nydelse af Københavns tage, men det er også et hjem for 2 voksne og 3 børn. Tilrettelæggelse: Jan Haugaard Sendt første gang 01.03.11

16:00  

Opdagelsen af Jylland: Opdyrkelsen af Heden (4:5)
Opdagelsen af Jylland: Opdyrkelsen af Heden (4:5) Dansk historieserie fra 2014 I 1854 kommer en ung vejingeniør til Viborg, og han ser hvordan en tredjedel af Jylland er dækket af ufrugtbar hede. Det er den unge mand fast besluttet på at ændre. Og da Danmark taber krigen i 1864 og skrumper gevaldigt, går han for alvor i gang med at gøre heden til landbrugsjord.. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland! Sendt første gang 10.12.2014

16:30  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (4:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (4:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

17:00  

Den store stygge verdensøkonomi - Rigdom
Den store stygge verdensøkonomi - Rigdom De rige bliver rigere, mens uligheden stiger. Vi har hørt det før, men vi har ikke løst det. Skal rige beskattes yderligere? Og hvordan tjener de rige egentlig deres penge? Esben besøger et ægtepar i Florida, som er medlem af en rigmandsklub og kører Porsche med en millionær, der vil beskatte rige yderligere.

17:30  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Jacob la Cour, Lisbeth Sagen og Jesper Nordin. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Er det muligt at genkende et stykke musik efter bare en enkelt tone? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og hvor svært er det at identificere musik spillet bagfra?

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder et sunkent skib + Vovserne redder en gnubbende hval

17:00  

Trex
Trex Simon opdager, at Trex lugter af abe og at hans badekar er for lille. Så Simon og Trex begiver sig ud for at lede efter et sted, hvor Trex kan bada. Desværre er den sure nabo Knarvorn von Sur der allerede og dytter med sin fine bil.

17:05  

Stop! - Jeg kan selv
Stop! - Jeg kan selv Maja hader morgener. Det er altid stresset, og mor og far diskuterer og farer rundt som forvirrede høns. Hun må aldrig gøre noget selv. Hvordan skal hun kunne vise, at hun kan selv, når hun ikke får lov at vise det?

17:10  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

17:45  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

17:57  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Auktionshuset (9:10)
Auktionshuset (9:10) I Auktionshuset skal der sælges Axel Salto vaser som aldrig før og ved denne særlige lejlighed, har den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen besluttet at overlade den prestigefyldte podieplads til sønnen, Frederik. Han skal altså vise sit værd som auktionarius og på bedste beskub styre slagets gang når de mange Axel Salto interesserede købere forhåbentligt byder. Auktionshusets ekspert i moderne design og keramik, Peter Kjeldgaard er den, der har vurderet vaserne. Hans fornemmeste opgave bliver at styre de mange internationale kunder, der vil byde pr. telefon. Så både Frederik og Peter har sommerfugle i maven inden slaget skal slås. Thomas Høiland, husets vinekspert, er kørt nordpå i jagten på dyre dråber vin. Lykkes det ham at få vinen indleveret til auktion kan flaskerne indbringe huset mange penge. I skranken er der både smil og skuffelse når danskerne får vurderet deres arvegods.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Landsstævne 2022: Åbningsshow
Landsstævne 2022: Åbningsshow Nu skydes DGI Landsstævne officielt i gang efter parade gennem Svendborg by med over 16.000 deltagere, der samles på landsstævnestadionet under åbningen. Der vil være taler, faneborgen kommer ind, stævneflaget hejses og der er fællessang. Åbningsshowet består desuden af en række spektakulære koreografier, forskellige idrætsindslag og DGI Verdensholdet. Vært er Jonas Landin og kommentator er Birgitte Borch.

DR2

18:30  

Mord i middelalderen - Mordet på Dyveke (2:4)
Mord i middelalderen - Mordet på Dyveke (2:4) Mord i Middelalderen fortæller historien om Kong Christian d. 2 der som ung møder den skønne og borgerlige Dyveke i Bergen. Hun bliver hans elskerinde indtil hun, under mystiske omstændigheder, dør i 1517. På Nationalmuseet findes en altertavle fra 1515 og her kan man bl.a. se Christian d. 2. samt en mystisk, nøgen grædende kvinde som man mener kan være Dyveke. Dette er en for-tælling om kærlighed, utroskab, giftmord og romantiske intriger på allerhøjeste plan, som også får politiske konsekvenser.

19:00  

Rigsfællesskabets historie: Det vanskelige møde (1:6)
Rigsfællesskabets historie: Det vanskelige møde (1:6) I 1721 åbner grønlænderne for første gang deres hjem for missionæren Hans Egede: Koloniseringen af Grønland er i gang. Hans Egede går til kamp mod åndemanerne, mens nye epidemier hærger. På Færøerne indleder præsten Lucas Debes og fribytteren Poul Nolsøe modstanden mod danskernes eneret til handelen i Nordatlanten.

19:30  

Henning og Dødsmissilet (4:4)
Henning og Dødsmissilet (4:4) Hemmelige dokumenter dukker op og sår tvivl om orlogskaptajn H.G. Olsens skyld og ansvar. Sagen begynder at smuldre. Ingen vil tage skylden på sig. Hverken den amerikanske våbenfabrikant eller de ansvarlige i Søværnet, som har undladt at videregive vigtige informationer omkring sikkerheden af missilsystemet. Meget er usikkert, men ét er sikkert og vist: Der skal placeres et ansvar.

20:00  

Mishas historie: Overlevede blandt ulve
Mishas historie: Overlevede blandt ulve Britisk dokumentar fra 2021. (Misha's Story) Som lille pige undslap Misha Holocaust ved at flygte ud i skoven. Her boede hun blandt ulve i årevis og overlevede ved at spise insekter og ådsler, mens hun ledte efter sine deporterede forældre. Da hun blev voksen, skrev hun en selvbiografi, der tog verden med storm. Indtil historien begyndte at smuldre. Hvem er Misha? Og hvad er den sande historie?

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts (24)
Wild Kratts (24)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (13)
Svampebob Firkant VIII (13)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Da Danmark blev flettet sammen (4:4)
Da Danmark blev flettet sammen (4:4) Tyskerne efterlod 20 solide betonflyvepladser i Danmark efter 2. verdenskrig. Samtidig solgte amerikanerne DC-3 flyet for en slik, som de havde masseproduceret til militærtransport, og så var grundlaget lagt for dansk indenrigsflyvning. En indenrigsrute ville alle have, så på et tidspunkt sendte 11 byer vest for Storebælt fly til København - uanset om der var passagerer eller ej. Vi ser på tyske spor og besøger en af taberne af indenrigskrigen.

21:55  

Vera: Sort engel
Vera: Sort engel Engelsk krimiserie fra 2017. (Vera: Dark Angel) En ung mand bliver fundet druknet i en flod. Manden var narkoman, men det er ikke det, han er død af. Og kriminalinspektør Vera Stanhope må grave dybt i fortiden for at fange hans morder. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

23:25  

Gift ved første blik USA XIII (5:26)
Gift ved første blik USA XIII (5:26) De sidste to par er blevet gift. Nu skal de nyde den første fest sammen med deres nye svigerfamilier. For nogle af parrene slår det gnister, når de tilbringer deres første nat sammen som mand og kone. Mens andre sætter barrierer op.

DR2

21:30  

Nul stjerner - Ungarn (1:6)
Nul stjerner - Ungarn (1:6) Endnu en gang er Morten og Jan klar til at rejse ud i verden, og denne gang går den til Centraleuropa. De flyver til Budapest, som så mange andre danskere, men hvor størstedelen bliver i hovedstaden, vil Morten og Jan langt ud på de ungarske sletter. De besøger blandt andet Europas sidste cowboys, besøger et syret marcipanmuseum, og så nyder de godt af den ungarske gæstfrihed, når de pludselig bliver inviteret til en noget alternativ griseslagtning. Endelig skal de selvfølgelig indkvartere sig på den bedst tænkelige måder - på et ægte Nul Stjerner-hotel, som byder på helt nye oplevelser for både Jan og Morten.

22:00  

Gintberg - De sidste patriarker: Sneglen
Gintberg - De sidste patriarker: Sneglen Ruben kan spise 66 æbleskiver på ti minutter og Henning samler på billeder af rundkørsler. Jan Gintberg er på rejsen rundt blandt sine artsfæller nået til sneglene. Mænd med helt særlige interesser og talenter. Det bringer ham også ud på en køretur i en kampvogn - hvordan man får fat i sådan en ved Niels nemlig alt om.

22:55  

Sunset
Sunset Ungarsk prisbelønnet drama fra 2018. (Napszállta) I 1913 ankommer den unge Irisz til Budapest, hvor hun håber at få arbejde som hattemager i den legendariske hatteforretning, der tilhørte hendes afdøde forældre. Irisz finder ud af, at hun muligvis har en bror. Hendes søgen bringer hende gennem byens mørke gader og ind i de kaotiske afkroge af en civilisation, der står på randen af krig og undergang. Medvirkende: Juli Jakab, Vlad Ivanov, Evelin Dobos m.fl. Instruktion: László Nemes.

TVR
DR1

00:45  

Hercule Poirot: ABC-mordene
Hercule Poirot: ABC-mordene Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot: The ABC Murders) Mrs. Ascher findes myrdet i byen Andover. Betty Barnard findes kvalt i Bexhill. Sir Carmichael Clarke bliver myrdet i Churston. Morderen går alfabetisk frem, og Poirot må i sving, for alfabetet er langt. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Andrew Grieve.

02:30  

Hammerslag 2019 - Alternative Nordsjælland
Hammerslag 2019 - Alternative Nordsjælland Hvem har ikke leget med tanken om at bo i en anderledes bolig - eller flytte et andet sted hen end alle andre? Men hvad koster det så, når man vælger det traditionelle fra og det alternative til? Det skal de to mæglerhold forsøge at prissætte. Vi starter ud med et sommerhus, der blev revet ned og så samlet igen i Nordsjællandske Vig. Turen går videre til et sommerhus i Hundested, der er et billigere alternativ til det ellers dyre Nordsjælland. Og så slutter vi af i Økosamfundet Dyssekilde, hvor det vrimler med alternative boliger. Vært: Christian Degn

03:15  

I hus til halsen - Struer (8:8)
I hus til halsen - Struer (8:8) Bettina (52) har brugt 1,3 millioner kroner på at sætte sit hus i Struer i stand med tanken om, at her skulle hun blive gammel. Men situationen har på kort tid ændret sig, da hun får tilbudt sit drømmejob i Århus. Men en pendlertur på 5 timer hver dag resulterer i en voldsom stressreaktion. Bettina har derfor været nødsaget til at flytte tættere på sit arbejde, og sidder nu med dobbelt husleje - en situation, hun godt ved, ikke er holdbar i længden. Med hjælp fra venner og familie, gør ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester deres for, at det lille byhus bliver gjort salgsklart.

DR2

01:15  

Parterapi - elsker du mig stadig? II (7:9)
Parterapi - elsker du mig stadig? II (7:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Couples Therapy) Matthew og Gianni kæmper med at have sex ædru. Michal undersøger sin fortid for at finde årsagen til sin angst. Dru har svært ved at se de smertefulde sandheder om Tashiras familie i øjnene.

01:40  

Parterapi - elsker du mig stadig? II (8:9)
Parterapi - elsker du mig stadig? II (8:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Couples Therapy) Orna hjælper Matthew med at se forbindelsen mellem hans problemfyldte sexliv og årsagen til hans drikkeri. En konflikt får Tashira til at stille spørgsmålstegn ved, om hun kan acceptere Dru som sin søns stedfar. Michal kæmper med at forestille sig et liv uden angst.

02:05  

En insiders guide til Musée d'Orsay
En insiders guide til Musée d'Orsay Tysk kunstserie fra 2018. (The Art of Museum) Den tyske koreograf Sasha Waltz viser rundt på Musée d'Orsay i Paris. Her fortæller hun om stedets unikke samling af fransk kunst fra det 19. århundrede som 'Olympia' af Manet og Monets berømte åkander. Og betages af kunstnernes besættelse af død, seksualitet og hedonisme. Alt imens hun danser med skulpturere af billedhuggere som Rodin og Clésinger.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, BREDEBRO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0626182049